Ons verhaal

Even voorstellen: Erwin Jansen, OAMKB partner in Apeldoorn

Ik ben graag betrokken is bij jouw business, ik geloof in de ‘personal touch’. Voor eigentijdse financiële dienstverlening sta ik met raad en daad voor je klaar. OAMKB is een organisatie die een landelijk dekkend netwerk heeft van zelfstandig ondernemende accountants, financieel adviseurs, fiscalisten en administrateurs. Doordat ik lokaal in de regio Apeldoorn opereer ben ik ook het administratiekantoor bij jou om de hoek. Lekker makkelijk dus.

Samenwerken met OAMKB

Geen ouderwetse rompslomp meer, maar alles netjes geregeld en te allen tijde online voor jou beschikbaar, zodat je supersnel kunt schakelen! Samen met jou zorg ik ervoor dat jouw administratie tip top in orde is. Zo kun je veel tijd besparen en heb je ook nog eens minimale kosten. Je betaald een vast bedrag per maand. Bellen, e-mailen, appen is hierbij inbegrepen. Uurtje factuurtje, daar doe ik niet aan. Meedenken wel, daar blink ik in uit!

Ik werk samen met fiscalisten, accountants en de salarisadministratie binnen OAMKB. Deze samenwerking heeft als voordeel dat je bij mij altijd het best mogelijke advies krijgt, doordat ik ook van de kennis en ervaring van anderen kan profiteren.

Optimaal ondernemen

De reden dat ik ervoor gekozen heb om zelfstandig te gaan werken als partner van OAMKB is dat ik altijd het gevoel heb gehad dat de administratieve dienstverlening met een klein beetje extra moeite en inzet enorm verbeterd zou kunnen worden. Toen ik kennis maakte met OAMKB viel alles op zijn plek en heb ik geen moment getwijfeld.

Het is mijn streven om als zelfstandig ondernemer, collega-ondernemers te helpen om optimaal te kunnen ondernemen. Samen met hen wil ik graag een sterk team vormen, zodat de ondernemer zich kan focussen op het ondernemen en ik de financiële kant van de zaak bewaak.

Naast een grote dosis praktijkervaring die ik in de jaren heb opgedaan, heb ik tevens de benodigde opleidingen en trainingen gevolgd op mijn vakgebied om mijn klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zo heb ik onder andere het NIVRA NAC1 en NAC2, alsmede de HOFAM (opleiding tot QC “Qualified Controller”) behaald.

Voor wie?

Ik ben er voor iedereen. Zowel startende ondernemers met de ambitie om te groeien als ondernemers die al een aantal jaren actief zijn en nu eindelijk eens willen dat ze op elk gewenst moment weten waar ze financieel staan, zodat ze sneller kunnen schakelen en groeien.

Heb jij er ook zin in om aan de slag te gaan met jouw bedrijf terwijl iemand anders voor jou de administratie op orde houdt? Neem dan eens vrijblijvend contact met mij op. Dan spreken we af voor een kopje koffie op een tijd en een plaats die jou het beste uitkomt. Dat mag ook na kantoortijd!